lancering www.innovatiefacts.nl

Lanceringsprogramma

Rob Adolfsen vroeg Cor de Koning om nieuws en ontwikkelingen bij te houden over innovatie, zorg en ICT, Dit was het begin van voor het uiteindelijke ontstaan van Innovatiefacts.nl. Alvorens Rob de openingshandeling verrichte, lichtte hij het belang van innovatie voor bedrijven toe. Rob maakt nadrukkelijk onderscheid tussen Research en Development en Innovatie.

Marnix Bras, interactie ontwerper bij Agis, maker en adviseur van de site, liet zien wat een trendanalyse op de meest gebruikte woorden in de diverse artikelen oplevert. Ook verduidelijkte hij de opzet van Innovatiefacts.nl en zorgde voor symbolisch vuurwerk bij de openingshandeling.

Cor de Koning, initiatiefnemer van Innovatiefacts.nl, lichtte het ontstaan toe, presenteerde de resultaten van de evaluatie onder de beta-deelnemers en schetste de verwachte verdere ontwikkeling van Innovatiefacts.nl.

Toegang tot Innovatiefacts.nl

Hiermee is www.innovatiefacts.nl beschikbaar voor alle medewerkers van Agis, Achmea en de Rabobank. Om toegang te krijgen moet men zich wel registreren. Door op de link te klikken komt men daar vanzelf bij.

Dinsdag 7 september 2010 heeft Rob Adolfsen, scheidend voorzitter van de raad van Bestuur van Agis, in een feestelijke bijeenkomst www.innovatiefacts.nl gelanceerd. Na een beta-periode is Innovatiefacts.nl, een initiatief van Agis, formeel geopend voor medewerkers van Agis, Achmea en de Rabobank.

Innovatiefacts.nl is een kennisdatabank van artikelen die te maken hebben met innovatie, ontwikkelingen, trends en vernieuwing van technologie

Posted in Portfolio, Projecten