Over

Ik ben ​​free lance interim UX lead en internet creatief. Ik ben een ondernemende Managing UX Design Consultant met internationale strategie, concept en ontwerpervaring als online specialist, interactie-, service- en UX design lead.

Ik ben ervaren in het vormgeven van gebruikerservaring, op basis van kwantitatief en kwalitatief onderzoek. Creëer visie en visualisatie van ideeën op basis van gebruikersgegevens. Leid projecten, creatieve processen en de realisatie van mobiele en internetproducten zoals online funnels, servicewebsites, apps en portals binnen complexe organisaties.

Het weblog vormt geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van Marnix’ huidige of vorige werkgevers. Op delen van de inhoud van deze website berusten auteursrechten van Marnix Bras, zijn werkgevers of opdrachtgevers. Deze website is bedoeld als portfolio, kennisdeel, netwerk en kwinkslag.

Ik haal het beste uit online ervaringen met klanten en collega’s. Ik ben een verbinder tussen technologie en ontwerp, gedreven om complexe online ervaringen eenvoudig te maken. Coachend met een passie om mensen te enthousiasmeren, te inspireren en kennis te laten delen. Onderwijst Design Thinking en UX in masterclasses.

Creative Commons License


Op de meeste inhoud van deze website is een Creative Commons Licentie van toepassing behalve op ontwerpen voor opdrachtgevers. Ik waardeer verspreiding, maar altijd met naamsvermelding.