Rapid Prototyping cursus in 2017

Rapid Prototyping cursus in 2017

marnix bras is blijYoehoe!! Ze komen er weer aan! https://academy.capgemini.nl/trainingen/rapid-prototyping

Naast mijn werk als service designer en managing UX consultant voor Capgemini en Backelite.com geef ik ook cursussen voor de Capgemini Academy.

Schrijf je in als je van mij wil horen hoe je in de Design thinking methode gebruik kunt maken van ideation en prototyping technieken.

Data:

  • Wat is Rapid Prototyping

    Nogal eens zie je ontwerpen zoals gebouwen, diensten en ook websites die onhandig in gebruik blijken te zijn. Vaak is zo’n ontwerpfout makkelijk op te sporen geweest als je eerder met prototyping was begonnen.

    In deze training leer je hoe je in een vroeg stadium van je ontwerpproces ideeën kan genereren, je ontwerp kan testen en je ontwerp kunt aanscherpen. Dit voorkomt fouten, frustraties en is kostenbesparend. Je leert dat prototyping niet ingewikkeld of duur is, en dat iedereen het kan. Na deze training ben je bekend met de basisprincipes van ideevorming en prototyping, weet je ze te benoemen, weet je waar je rekening mee dient te houden bij het ontwerp van interfaces en weet je deze principes toe te passen in de praktijk.

In groepstrainingen gebruiken we verschillende werkvormen en doe je kennis, inzicht en inspiratie op.

0 Comments on “Rapid Prototyping cursus in 2017