Rapid Prototyping

Rapid Prototyping

Wat is Rapid Prototyping?

https://www.youtube.com/watch?v=JZMDWyqs6wc

Nogal eens zie je ontwerpen zoals gebouwen, diensten en ook websites die onhandig in gebruik blijken te zijn. Vaak is zo’n ontwerpfout makkelijk op te sporen geweest als je eerder met prototyping was begonnen.

aaeaaqaaaaaaaaucaaaajdm3mjdlote5ltyznjktndu4zs1iywjklwi3ztyyzdjinmzlyqIn deze training leer ik je hoe je in een vroeg stadium van je ontwerpproces ideeën kan genereren, je ontwerp kan testen en je ontwerp kunt aanscherpen. Dit voorkomt fouten, frustraties en is kostenbesparend. Je leert dat prototyping niet ingewikkeld of duur is, en dat iedereen het kan. Na deze training ben je bekend met de basisprincipes van ideevorming en prototyping, weet je ze te benoemen, weet je waar je rekening mee dient te houden bij het ontwerp van interfaces en weet je deze principes toe te passen in de praktijk.

Deze training is interessant voor een ieder die te maken heeft met ontwerpen of ontwikkelen van websites, apps of andere digitale systemen waarin interactie met de eindgebruiker plaatsvindt. Iedereen die de omslag willen maken van ontwerp gedreven door functionaliteiten naar ontwerp gedreven vanuit menselijk oogpunt. (human centered design). Als specifieke doelgroep kan ik aanbevelen: Product owners, Front end developers, testers, business analisten, grafisch ontwerpers, interaction designers en digital marketeers.

Schrijf je in via https://academy.capgemini.nl/trainingen/rapid-prototyping 

 

PS: Wil je eerst meer weten over hoe je met Rapid Prototyping het ontwerpproces van apps en websites kunt verbeteren? Bekijk dan ook mijn Webinar over Rapid Prototyping