Estafette Interview: Marnix Bras op 1Power: “Mijn passie: het visualiseren van ideeën”

1Power is het innovatieplatform van Achmea. Maandelijks wordt één Achmeaan geïnterviewd over zijn werk, en raakvlakken met Innovatie .

Zij plaatsten het volgende verhaal op 1Power , het interne Achmea platform (alleen voor Achmea collega’s…Heb je een reactie als Achmeaan? graag ook even op 1Power)

“Marnix Bras – vanaf 2009 internetspecialist en interactie-ontwerper bij Agis Online, onderdeel van de divisie Zorg & Gezondheid – studeerde achtereenvolgens Levensmiddelentechnologie en Architectuur. “Het geeft de breedte van mijn interesse weer. Het is een uitdaging om die interesse te kanaliseren. Voor je het weet, vind je álles leuk!”

Voor Marnix Bras draait het allemaal om human centered design (HCD).

“Je ontwerpt niet alleen een website, maar een hele klantbeleving eromheen. Daarbij stel je de klant steeds centraal. Ik denk dat er binnen Achmea veel kennis over dit onderwerp aanwezig is, maar dat het versnipperd zit, door de hele organisatie heen. Ik ben van plan dit najaar sessies over dit onderwerp te organiseren, met de bedoeling om kennis en ervaringen te delen.”

Voor zijn 1Power-collega’s heeft Marnix een concrete vraag: “Ben jij actief op het gebied van HCD en service design en heb je ideeën om kennis op dit terrein te bundelen en te delen?” 

Lees het hele interview van Marnix (alleen voor Achmea collega’s)  en reageer op zijn oproep.”

 

Het interview staat ook op Yellow Dolphin.