Copy this videowidget and win a laptop – Dance4Life international campaignDance

Mijn vraag is: Probeer het uit, en geef ons reply. Spelfouten, onlogische dingen, laat het weten!  We ontwikkelen hier nog een paar dagen verder aan (de inhoud kan gelukkig centraal aangepast worden) maar we kunnen al wel vast beginnen!!! Kunnen jullie ook personen (facebook, hyves en/of myspace gebruikers) mailen en vragen of zij de widget willen embedden. Voor Hyves moet je trouwens nog even de code kopieeren en bij Facebook krijg je een plaatje in plaats van een embed.Daar wordt aan gewerkt.

Een paar verbeterpunten die ik al heb gezien: 

  • dropdown-lijst met landen: bovenaan de 5 meest gekozen landen,
  • leestekens kloppen niet in de lijst met landen.
  • onszelf uit de highscore halen, dat is anders een beetje demotiveren.
  • bij het kopi
Posted in Artikelen, Inspiratie, Linken dump, Portfolio, Prive, Projecten