#movember: Gratis Snorro-website review in ruil voor donatie

Daarvoor laat ik in de maand November mijn snor staan! Moustache + November = Movember

Op http://mobro.co/marnixbras kan kon je doneren!

De opbrengst gaat 100% naar het ANBI goedgekeurde doel NKI-AVL van het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis: http://www.nki.nl/Ziekenhuis/Over/Steun+het+NKI-AVL/Movember+Campagne+2011.htm

In ruil voor een donatie kan je vragen of ik jouw website review!

 Benieuwd naar snoeiharde snorro-kritiek?

  • Opbouwende tips om je website gebruikers beter te bedienen, je website beter te laten converteren of beter in Google te tonen?
  • Op aanvraag zelfs een gratis link naar jouw website! (5 euro extra)

Of drukt u liever uw eigen snor???

reviews van websites die een gratis linkje krijgen:

  • www.verdiepingsavonden.nl – van onduidelijke MS-word site even snel overgestapt opeen heldere WordPress dankzij de tips!
  • http://ramondelafuente.com – 6 tips voor meer vertrouwen op de site van deze startende ondernemer in online marketing
  • Uw website?

Elk jaar in de maand November vraagt Movember aan mannen over de hele wereld om hun snor te laten groeien met als doel geld in te zamelen voor de gezondheid van de man.

Op 1 Movember melden mannen (Mo Bros) zich aan op Movember.com met een gladgeschoren gezicht om vervolgens de rest van de maand een knappe snor te laten groeien. Gesteund door de vrouwen in hun leven, de Mo Sistas, zamelen de Mo Bros van Movember geld in door sponsors te zoeken voor de groeiprestaties van hun snor (Mo). Aan het eind van de maand vieren de Mo Bros en Mo Sistas traditioneel hun inzamelingsacties met een Movember party waarop ze de fel begeerde titels van Miss en Mister Movember uitreiken.

Bij Agis zijn er ook Mo Brosses die zich hebben verenigd in de Snorro

Posted in Artikelen, Prive