Internet creatieven van Agis en Zilveren Kruis in actie voor stichting Present

Waar vrijwilligers normaal in actie komen voor Stichting Present door een tuin op te knappen, een woonkamer te sausen of een dagje uit te organiseren voor bejaarden, besloten we om onze skills eens daarvoor eens in te zetten. 

Het verhaal van Stichting Present -het streven naar een maatschappij waarbij mensen het wat meer vanzelfsprekend vinden om naar elkaar om te zien- laat zich goed vertellen door dit filmpje:

(zie http://www.youtube.com/user/StichtingPresent

Stichting Present ging graag in op de uitnodiging. Afgelopen woensdag 30 juni legden Tiemen Zeldenrust en Harmen van Zwol van deze stichting uit waar zij tegenaanliepen. Ze zouden erg geholpen zijn als er aan het eind van de middag werkbare voorstellen gedaan zouden worden voor het verbeteren van hun online communicatie met particulieren, groepen en bedrijven.

Creatieve idee

Posted in Projecten