AWBZ zorggids opgeleverd

Vandaag is de AWBZ zorggids opgeleverd op www.agiszorgkantoren.nl/Zorg_nodig/AWBZ_zorggids. Er is nogal wat water door de Eem gegaan voordat dit tussenresultaat online gezet is. Toch is het al een hele verbetering ten opzichte van de voorgaande situatie.

Vanuit de afdeling AWBZ kwam de vraag of wij konden adviseren hoe we konden voldoen aan nieuwe wettelijke (NZA) eisen. Met name het tonen van wachttijdinformatie en Zorg Zwaarte Pakketten (ZZP’s) zou niet passen in de oude layout, waar in de zoekresultaten alle details werden opgehoest.

Een doorklik vanuit een overzichtelijke presentatie van de zoekresultaten naar een overzichtelijke presentatie van alle details was dan ook gewenst.

lees meer op ons afdelingsblog http://yellowdolphin.nl/component/content/article/72-awbz-zorggids-opgeleverd.html

Posted in Portfolio, Projecten