netwerken is net werken

enkele netwerken waar ik zelf lid van ben…

van enkele netwerken ben ik vooral lid geworden om eens te kijken hoe dat werkt, van een aantal anderen heb ik ook echt wel wat profijt.

Netwerken is een kunst. Al hoorde ik laatst zeggen dat het eigenlijk een goed teken is als je je netwerken niet meer zo bij houdt, want dan heb je blijkbaar genoeg te doen. Noui, dat laatste is zeker het geval, maar toch is het goed om je gezicht zo nu en dan ergens te laten zien. Op online gebied werkt netwerken toch weer net anders, als is het allemaal net echt. Als je echt tijd te veel hebt kan je netwerken in de online virtuele werkelijkheid van bijvoorbeeld Second Life, maar handiger is het om via een profiel je interesses en ervaring kenbaar te maken op enkele relevante websites. Als vormgever / internetcreatief heb ik gekozen voor de onderstaanden:

Posted in Artikelen