Net nieuw

Nog niet helemaal 100% browsercompatible, zit nog te klooien met height 100% css probleempjes, maar het begin is er, ook de content moet nog fiks groeien. Techniek: Pivot, Template waarop e.e.a. gebaseerd is: Butterfly, Lekker plain. kan ik lekker veel kanten mee op.

De header is een foto uit Zuid-Afrika, gemaakt in februari 2001, Hole in the Wall, Cofee bay, Eastern Cape. Een riviertje (nog zelf doorgewaad :~) mondt uit in zee, en doorklieft een grote rotsformatie die in zee staat. Small things can make a huge difference.

Mijn eerste stappen in Pivot, Bet-you dat uiteindelijk de vormgeving organisch steeds verder van het origineel zal gaan afwijken. Reacties welkom!

n

et nieuw: De website www.marnixbras.nl is dan eindelijk live. Na het ontwerp en de techniek van 1999 eindelijk te hebben losgelaten is er een hele hippe web2.0 log van gemaakt.

Lees ook mijn online portfolio, maar log eerst in. Op verzoek kan ik u voorzien van een inlog. Mail hiervoor naar inlogverzoek [@] marnixbras.nl, en ik voorzie u direct van een inlognaam en wachtwoord.

Posted in Prive