Marnix Bras – internet creatief

i

k ben actief in het vorm geven van online communicatie. Dat is mijn dagelijks werk.
Mijn interessegebied is breed. Niet vreemd dus dat ik nogal wat vakgebieden van dichtbij heb meegemaakt:

Mensen vragen me weleens of ik nou een webdesigner ben/was. Ik gebruik de term webdesigner al jaren niet meer. Veel te onduidelijk. Ik associeer het ook meer met framesets uit de jaren 90, waar een puistenpuber animated gifjes en scrolling marquees op een mintgroene fout uitgelijnde achtergrond lieten stuiteren :-p .

Ik profileer me als internet creatief. Mijn sterkst kant is creatief denken. Dat ik toevallig ook kan schetsen, visualiseren, presenteren, concepten kan bedenken, mee kan denken, een heldere stijl van communiceren heb, kan html-en, AdobeCS2 kan dromen, projecten kan trekken, met technici kan samenwerken, de weg weet in Flash, veel van e-mailmarketing afweet, veel lees en weet over nieuwe ontwikkelingen, etc. etc. is bij mij meer onderdeel van het creatieve proces. Ik ben gewoon internet creatief.

UNIVERSITEIT
Nadat ik 2 jaar Levensmiddelentechnologie aan de Wageningen Universiteit heb gestudeerd was ik er achter gekomen dat daar geen passie voor mij bij zat. Na een korte periode van allerlei werk en ori

Posted in Prive