Over

Dit is een persoonlijk website van Marnix Bras, internet creatief. Senior User Experience (UX) Design Consultant bij Cap Gemini.

Ik ben een ondernemende Senior UX Design Consultant met concept- en designervaring als senior interactieontwerper, online specialist en Scrum product owner.  Zorg voor het creëren van visie, visualisatie van ideeën en het begeleiden van de realisatie van mobile en internetproducten.  Haalt het beste uit online ervaringen samen met opdrachtgevers en collega’s.

Verbinder tussen techniek en design, goed gevoel voor politieke verhoudingen; tekstueel sterk; gedreven om complexe online ervaringen simpel te maken middels de principes van ‘Design for Persuasion, Emotion and Trust (PET)’. Coach/motivator, passie voor kennis overdragen en mensen inspireren.

Het weblog vormt geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van Marnix’ huidige of vorige werkgevers. Op delen van de inhoud van deze website berusten auteursrechten van Marnix Bras, zijn werkgevers of opdrachtgevers. Deze website is bedoeld als portfolio, kennisdeel, netwerk en kwinkslag.

Creative Commons License
Op de meeste inhoud van deze website is een Creative Commons Licentie van toepassing behalve op ontwerpen voor opdrachtgevers. Ik waardeer verspreiding, maar altijd met naamsvermelding.